Afbeelding
Foto: Eigen foto

Intratuin Venray viert feest

Venray | Intratuin Venray viert de opening van de nieuwe entree en het gouden, 50-jarig jubileum op zaterdag 2 november en zondag 3 november met allerlei acties en aanbiedingen.

"Wij zijn supertrots en blij dat na maandenlang klussen, bouwen en inrichten onze nieuwe entree klaar is. De entree is geheel vernieuwd met een splinternieuw bloematelier, kassagebied en klantenservice. De overige assortimentsgroepen worden ook enigszins aangepast in de rest van de winkel, zodat ze weer mooi aansluiten op het nieuwe gedeelte. De buitenzijde van de entree en de zijden aan de provinciale weg hebben tevens een nieuwe, moderne uitstraling gekregen", meldt eigenares Ine van Dijck trots.

Een apart deel van de nieuwe entree is gereserveerd voor workshops, demo's, proeverijen en presentaties, legt mede-eigenares Angèle van der Velden uit. "Ook is er een mogelijkheid om bij mooi weer buiten op het terrasje te zitten en te genieten van een lekker 'puur' drankje." Op zaterdag 2 november en zondag 3 november ligt de rode loper uit voor bezoekers. Ze worden tijdens de twee openingsdagen en ter gelegenheid van de viering van het gouden jubileum door het team van Intratuin van harte welkom geheten met een drankje in een meeneemglas en poffertjes. "Het zou leuk zijn als ze in een mooie bloemetjes- of groene outfit komen, helemaal in onze stijl", zegt bedrijfsleider Joris van der Velden met een uitnodigende lach.

Nieuwe entree en gouden jubileum

Als kers op de taart is op zaterdag 2 november van 10.00 tot 17.00 uur en zondag 3 november van 12.00 tot 17.00 uur FlowerToppers aanwezig. Zij verrassen de bezoekers met de allermooiste bloemrijke creaties en delen af en toe ook spontaan een leuke creatie uit aan bezoekers gekleed in de mooiste bloemetjeskleding of groene outfit. Voor de kinderen maakt WOWballonnen op beide dagen tussen 14.00 uur en 16.00 uur creatieve kunstwerkjes van ballonnen.

Bij de kassa ontvangen alle betalende klanten tijdens de twee openingsdagen tevens een bloem met een voordeelbon. Bovendien is de kerstshow bij Intratuin Venray al geopend, met als centrale trends Mystic Nature, Golden Glow, Shades of Glamour, Winter Woods, Winter Picnic en Future Club.

Intratuin Venray, Langstraat 133, 5801 AC Venray, telefoon 0478-588585, e-mail info@venray.intratuin.nl, website www.intratuin.nl/winkels/intratuin-venray.