Afbeelding
Foto: ATV Venray

Start inschrijving Vlakwatercross

Venray | ATV Venray houdt in het weekeinde van 25 en 26 januari 2020 de 44e Vlakwatercross in bosgebied Vlakwater. Inschrijven kan via de website www.inschrijven.nl.

Op zondag 26 januari start om 10.30 uur de lange cross over 8040 meter. Om 11.30 uur begint de korte cross van 4020 meter. Aan deze lopen kunnen wedstrijdatleten en recreanten meedoen. Er worden afzonderlijke klasseringen worden opgemaakt voor de diverse categorieën. De Vlakwatercross maakt deel uit van de Limbra-Cross-Competitie, waaraan een tiental Limburgse en Brabantse verenigingen deelnemen. Om 12.25 uur starten de jeugdlopen. Ook jongens en meisjes die geen lid zijn van een atletiekvereniging mogen meelopen.

Op zaterdag 25 januari strijden de leerlingen van de scholierengroepen 1 tot en met 8 van de verschillende basisscholen tijdens de Peel en Maas TV scholierenlopen om de prijzen. Danshuis Venray verzorgt de warming-up voor alle deelnemers. Ook zijn weer de estafettes voor teams bestaande uit jongens (maximaal twee) en meisjes per leeftijdsgroep opgenomen. De wedstrijden starten om 11.15 uur. Inschrijven voor de scholierenloop kan vanaf eind december via de basisschool gebeuren. Op de zaterdagen 11 en 18 januari worden extra trainingen gehouden voor de schooljeugd. Start om 10.00 uur bij De Perdstal aan de Kempweg 164. De deelname is gratis en aanmelden hoeft niet. Om 13.05 uur start op zaterdag 25 januari de jaarlijkse loop voor mensen met een verstandelijke beperking. Deze unieke loop gaat over 350 meter. Ook voor de NSG-atleten worden diverse nevenactiviteiten georganiseerd. Inschrijven voor de veldlopen op zondag 26 januari kan voor alle categorieën geschieden tot 23 januari (23.59 uur) via www.inschrijven.nl. Jeugdleden van atletiekverenigingen kunnen zich ook inschrijven via hun vereniging middels het A-formulier. Aanmelden voor de scholierenlopen op zaterdag 25 januari kan na de kerstvakantie via de basisschool gebeuren tot maandag 20 januari of individueel (met vermelding van je naam, je school en je groep) via info@atvvenray.nl . De deelnemerskosten bedragen drie euro. Inleveradressen zijn Sportlaan 1 De Wieën (clubhuis) of Niessenstraat 5 Venray. Inschrijven voor de NSG-cross op zaterdag 25 januari kan geschieden via info@atvvenray.nl. Ook hiervoor bedragen de deelnemerskosten drie euro. Deelnemers kunnen zich voorinschrijven tot donderdag 23 januari 2020. Op de wedstrijddag kan worden na-ingeschreven tot een half uur voor aanvang van de betreffende loop. Voor informatie kunt u bellen naar: 0478-582842 of 0478-631452 of e-mail info@atvvenray.nl. Verdere informatie is te vinden op www.atvvenray.nl of www.limbracross.nl.