MTB-weekend in Overloon

MTB-weekend in Overloon


Overloon | Iedereen die van een MTB-tocht houdt kan op zaterdag 19 en zondag 20 oktober zijn hart ophalen tijdens het Gerard Kocken MTB-weekendevent in de bossen rond Overloon.

Op zaterdag wordt tussen 19.00 en 20.00 uur afgetrapt met een Fun-Nightride. Op een parcours met een beperkt aantal technische stroken kan een tocht van 17 of 35 kilometer gereden worden. Deze tocht vindt volledig in het donker plaats en de eigen verlichting van de deelnemers gaat zorgen voor een spectaculair plaatje op de vele singletracks die het parcours rijk is. Als de fietsen zijn opgeborgen in de bewaakte fietsenstalling kan in partycentrum Bos van een drankje worden genoten. Tijdens de zondagochtend MTB-tocht kan gekozen worden uit de afstanden 35, 50 en 60 kilometer.

Ook deze tocht gaat overwegend over singletracks in de Overloonse bossen en duinen en start tussen 8.30 en 10.00 uur. Start- en finishplaats is partycentrum Bos aan de Irenestraat 8 in Overloon. Voor vragen kan contact worden opgenomen met Jeroen Verhofstad via telefoon 06-37279391.