Kleindierenshow

Kleindierenshow


Oostrum | Kleindieren Sportfokkers Vereniging (KSV) Venray e.o. houdt op zaterdag 26 en zondag 27 oktober een kleindierenshow in Oostrum met op zondag een hanenkraaiwedstrijd.

Tijdens de show zijn uiteenlopende kleine dieren, van konijn tot duif en van hoender tot watervogel te zien. Ook is er een uilenshow waarbij zeker vijftien verschillende uilen te bekijken zijn. Op zondag om 11.30 uur zien de hanen het licht en mogen ze zoveel kraaien als ze willen. Vier hanen op een rijtje en hij die de meeste keren kraait binnen tien minuten is de winnaar. Het publiek kan een gokje wagen. Voor de kinderen is er een knuffelhoek,waar aaibare konijnen en kippen te knuffelen zijn. Ook is er een tombola waarbij voor de kleintjes altijd een prijs is. In de tentoonstellingsruimte is ook een vijver aangelegd en een volière met gezelschapsdieren.De kleindierenshow vindt plaats in de showroom van Wilms Bestratingen en Tuinideeën in Oostrum.

De show duurt op zaterdag van 10.00 tot 22.00 uur en op zondag van 10.00 tot 16.00 uur. De toegang is gratis en er is ruime parkeergelegenheid.