Imke Huggers beslist topper

Imke Huggers beslist topper


Venray-Berlicum 3-2 (1-1). Doelpunten Venray: Jans Manders, Eva Verschuuren en Imke Huggers.

Venray | De hockeyvrouwen van Venray blijven ongeslagen in de vierde klasse. Op sportpark De Wie├źn werd zondag de topper tegen Berlicum nipt gewonnen: 3-2. In de slotfase van een spannend duel scoorde Imke Huggers de winnende treffer. Met vijftien punten uit vijf duels is Venray de trotse koploper.

Gemakkelijk ging het niet tegen nummer twee Berlicum. Het begin van de wedstrijd verliep nogal stroef en de thuisploeg kreeg al in de beginminuten een tegengoal. Niet veel later bracht Jans Manders met een harde uithaal Venray weer op gelijke hoogte. De 1-1 was tevens de ruststand. In de tweede helft waren de Venrayse hockeyvrouwen dominant. Toch wist Berlicum nog een strafcorner te versieren en daaruit opnieuw de leiding te nemen: 1-2. De thuisploeg streed vervolgens voor iedere meter en kwam op gelijke hoogte. Na enkele grote kansen wist Eva Verschuuren uit de rebound te scoren.

De spanning steeg in het slotkwart van een enerverend duel tussen twee uitstekende ploegen. De strijdlust van Venray werd een kleine tien minuten voor het einde beloond. Na een fraaie run bediende Lon van Alst haar teammaatje Imke Huggers op maat. Huggers bedacht zich geen moment en schoot de derde, winnende treffer van de dag binnen.

Na een weekje rust speelt Venray op zondag 27 in en tegen Druten.