Zeven treffers Rian Willems

Zeven treffers Rian Willems

SVOC'0-Corridor 14-3 (7-0). Doelpunten SVOC'01: Rian Willems (7x), Sofie de Mulder (3x), Judith Steeghs (2x), Elien Nabben en Marloes Cox.

Oirlo | De korfbalsters van SVOC'01 denderen door in de overgangsklasse B. Op sportpark De Heesakker in Oirlo/Castenray was rode lantaarndrager Corridor een gewillig slachtoffer: 14-3. Met zeven treffers was Rian Willems bijzonder trefzeker.

De gasten uit Son en Breugel stonden voorafgaand aan het duel op nul punten en wekten nooit te geloven in een goede afloop tegen de koploper. Het eerste aanvalsvak van SVOC'01 wist al snel twee keer de korf te vinden met een mooi schot en een strafworp. Daarna duurde het iets langer voor er werd gescoord, maar doordat er goed collectief werd verdedigd kon ook het andere vak de opening vinden en de score door te drukken naar een 4-0 voorsprong. De thuisploeg bleef ook in het resterende deel van de eerste helft goed verdedigen en ging uiteindelijk rusten met een comfortabele marge van zeven treffers: 7-0. In de tweede helft begon SVOC'01 niet scherp en konden de gasten met hun eerste treffer van de dag profiteren. De korfbalsters uit Oirlo en Castenray gingen vervolgens weer lekker scherp ballen en liepen snel uit naar 9-1. In de slotfase werd nog vijf keer de korf getroffen en liep het verschil op tot elf doelpunten. Met de maximale score van twaalf punten uit zes duels is SVOC'01 trotse koploper in de overgangsklasse. Op zondag 20 oktober gaat de ploeg op bezoek bij MKV, de nummer twee van de ranglijst. De topper in Milheeze begint om 13.00 uur.