Afbeelding
Foto: Paul Poels

Save the date: installatie Luc Winants

Save the date: installatie Luc Winants

Op dinsdag 7 januari wordt aan het einde van de middag in een speciale raadsvergadering Luc Winants geïnstalleerd als nieuwe burgemeester van Venray. Op dit moment wordt gewerkt aan het programma voor deze bijeenkomst, maar er zal sowieso een mogelijkheid zijn om Winants te feliciteren met zijn nieuwe functie als burgemeester van Venray.

Opvolger van Hans Gilissen

CDA'er Winants werd op 12 september door de Venrayse gemeenteraad voorgedragen als opvolger van Hans Gilissen, die afgelopen voorjaar bekend maakte te gaan stoppen als burgemeester. Eerder was Winants wethouder in Maastricht en burgemeester in Brunssum. Op dit moment is hij werkzaam als coördinator vluchtelingenopvang voor de provincie Limburg.

Hoe denkt u over duurzaamheid?

Dat er iets aan het klimaat moet gebeuren, daarover zijn we het wel eens. Toch? De hoofdlijnen hebben we vastgelegd in het Kader voor Opwekking Duurzame Energie. Maar hoe we dat precies moeten doen, daarover horen we graag uw mening.

Wilt u ons hierbij helpen? Ga dan naar www.enquetesmaken.com/s/duurzaamheidinvenray. Het invullen ervan kost u maximaal 5 minuten. De gegevens worden anoniem verwerkt.

Prijzen

Onder de deelnemers verloten we een paar leuke duurzame prijzen. Wilt u hiervoor in aanmerking komen? Vul dan onder aan de enquête uw e-mailadres in, zodat we u een bericht kunnen sturen als u in de prijzen bent gevallen. Uw e-mailadres en enquête-antwoorden worden strikt gescheiden verwerkt.

De resultaten van deze publieksmeting publiceren we eind oktober op de gemeentelijke website en op deze pagina.