Opnieuw verlies De Peelkorf

Opnieuw verlies De Peelkorf

De Peelkorf-DDW/SDO'99 9-16 (3-2). Doelpunten De Peelkorf: Loes van Dijck, Lisa Verlijsdonk en Marly van Asten (allen 2x), Fleur van Dijck, Rachèl van Meijel en Tina Janssen.

Ysselsteyn | In de topklasse D verloren de korfbalsters van De Peelkorf de thuiswedstrijd tegen DDW/SDO'99: 9-16. Na een goede seizoenstart is het de tweede nederlaag op rij.

In de eerste helft had de thuisploeg het lastig. Vooral aanvallend kwam De Peelkorf door het voorverdedigen van de gasten niet uit de verf. Het was zoeken naar de kansen, desondanks nam Lisa Verlijsdonk het eerste doelpunt van de wedstrijd voor haar rekening. DDW/SDO'99 boog de achterstand door twee treffers op om in een 2-3 voorsprong, maar Fleur van Dijck en Marly van Asten zorgden ervoor dat De Peelkorf met een kleine marge ging rusten: 3-2. Na de rust kwam DDW sterk de kleedkamer uit en kwamen met 3-4 voor. Rachèl van Meijel bracht beide partijen weer op gelijke hoogte, waarna de gasten met zes treffers op rij het beslissende gaatje forceerden: 4-10. Vervolgens werd in de slotfase aan beide kanten nog een aantal keren gescoord en nam DDW/SDO'99 de punten mee naar huis. Op zondag 20 oktober speelt De Peelkorf de laatste buitenwedstrijd van de eerste helft van de veldcompetitie. In Reusel is om 15.00 uur Rosolo de tegenstander. Thuis won De Peelkorf het eerste duel met 14-12.