Afbeelding
Foto:

Cheques voor leefbaarheid

Smakt-Holthees | Martin Houben, voorzitter van Glasweb Venray, bezocht maandagavond de dorpsraadvergadering van Smakt-Holthees met twee cheques. Dorpsraadsleden Pieter Jeuken en Reinhold Oehmen namen de cheques van 1050 en 740 euro in ontvangst. De dorpsraad zorgt dat dit geld ten goede komt aan de leefbaarheid in Smakt en Holthees.

De Glasweb-teamleden in Smakt-Holthees hebben in de periode tussen de start van de klantenwerving en 1 juni 2015 179 klanten geworven. Voor iedere geworven klant ontvangt het team nu 10 euro. Het Glaswebteam in Smakt-Holthees bestaat uit Jeuken, Oehmen en Peter Bults. "We willen het complete team erg bedanken voor hun inzet. We zijn hier als dorpsraad erg blij mee", vertelde Peter Coppus, waarnemend voorzitter van dorpsraad Smakt-Holthees.

"We hebben een flinke investering gedaan met de regio en die moet zich nu terugverdienen", vertelde Houben maandagavond. "We hebben toch tussen de 8 en 9 miljoen euro geïnvesteerd. Fase 1 bevindt zich nu in de afrondende fase en we zijn nu bezig met de Venrayse wijken. We willen de complete gemeente voorzien van een sluitend glasvezelnetwerk."

GlaswebVenray is momenteel bezig met de campagne fase 2, de wijken van Venray. Ook hier zet GlaswebVenray de actie Tientje voor een (verenigings)vriendje in. Elke stichting en vereniging binnen de wijken van de gemeente Venray kunnen deelnemen aan deze actie om zo hun eigen clubkas te spekken. De voorwaarden zijn op te vragen via info@glaswebvenray.nu.

Foto: Peel en Maas.