BVV'27 geeft voorsprong weg

BVV'27 geeft voorsprong weg


Montagnards-BVV'27 2-1 (0-1). Doelpunt BVV'27: Nic van Ool.

Bergen | BVV'27 is er zondag op bezoek bij een zeer stevig spelend Montagnards niet in geslaagd om een voorsprong over de streep te trekken: 1-2. Het was voor de thuisploeg de eerste overwinning in de vierde klasse H.

BVV'27 trad aan zonder Jimmy Lucassen en Willem Karman. Door de afwezigheid van het duo stond de organisatie van de bezoekers vanaf de eerste minuut niet goed en dat leverde twee kansen voor de thuisploeg op. Toch kwam BVV op voorsprong. Luca Schraven gaf een steekpass op maat aan Nic van Ool en hij schoot beheerst binnen. Na ongeveer een halfuur voetballen begon het leed voor de bezoekers. Kay Wolters moest noodgedwongen geblesseerd het veld verlaten, nadat er een harde overtreding op hem werd gemaakt.

Na rust kwam Montagnards op gelijke hoogte uit een corner. Daarna werd het spel er niet beter op. Een fout van Rik van Kempen was de opmaat voor het tweede doelpunt van Montagnards. Van Kempen wilde de bal terugkaatsen op Roel Tax, maar de spits van Montagnards kon de bal onderscheppen en tekende voor de 2-1. BVV'27 neemt het zondag in Blitterswijck op tegen SV Oostrum.