SV Venray zet dramatische reeks voort

SV Venray zet dramatische reeks voort

Geldrop-SV Venray 4-2 (3-1). Doelpunten Venray: Niek Versteegen en Bram Vievermans.

Venray | SV Venray begon met hoge verwachtingen aan het nieuwe seizoen in de eerste klasse D, maar na vier duels valt er weinig te genieten in Venray. Geldrop was zondag op eigen veld met 4-2 te sterk voor Venray. De ploeg van Frans Koenen is net als streekgenoot SSS'18 nog puntloos.

Venray begon zondag dramatisch aan het duel in Geldrop. Al na tien minuten voetballen kwam de ploeg op achterstand. Na een kwartier werd de score zelfs verdubbeld door Geldrop: 2-0. Daarna kwam Venray beter in de wedstrijd en de bezoekers kregen ook kansen. Niek Versteegen maakte uiteindelijk de aansluitingstreffer: 2-1. Amper één minuut later kwam Geldrop op 3-1 via een rake strafschop.

Na rust kwam Venray wat beter voor de dag. De ploeg oogde stabieler en kreeg ook kansjes. Toch viel het doelpunt aan de andere kant. Geldrop gooide het duel in het slot: 4-1. Bram Vievermans maakte nog wel op fraaie wijze de 4-2. Hij schoot de bal met een mooi lob in het doel. Venray neemt het zondag op sportpark De Wieën op tegen koploper Chevremont.