Afbeelding
Foto: Eigen foto

Open repetitie Venrode Voices

venray | Venrode Voices houdt op woensdag 23 oktober een open repetitie in zaal Thielen in Venray. Vanaf 20.00 uur zijn dames vanaf achttien jaar die nieuwsgierig zijn of overwegen lid te worden van het koor van harte welkom.

Venrode Voices is een vrouwenpopkoor uit Venray. Het koor staat onder leiding van pianist/dirigent/arrangeur Max Smeets, die ervoor zorgt dat het koor zijn arrangementen volledig tot hun recht laat komen.

Het koor zingt onder meer nummers van Adèle, Pink, John Legend en Queen.

Het repertoire wordt regelmatig uitgebreid. Een aantal keren per jaar treedt het koor op. Soms met andere koren of solisten, maar soms voert het koor een geheel eigen productie op, zoals de musical Hair in 2017.

Dit jaar is Venrode Voices onder meer te horen in Roermond, Schouwburg Venray en Alphen aan den Rijn samen met twee andere koren die onder leiding van Max Smeets staan. Op vrijdag 18 oktober is het koor ook te horen op het concert ter ere van 75 jaar vrijheid, in de Grote Kerk in Venray. Behalve voor kwaliteit, gaan de dames ook zeker voor gezelligheid. Regelmatig vinden er ledenactiviteiten plaats, die ervoor zorgen dat het koor een gezellige groep vormt.

Aanmelden voor de open repetitie mag, maar hoeft niet. Neem ook eens een kijkje op
www.venrodevoices.nl.