Open atelier Jolanda Nabben

Open atelier Jolanda Nabben

Venray | Tijdens de Nationale Kunstweek vindt in het weekeinde van 16 en 17 november het Landelijk Atelierweekend plaats.

Honderden beeldend kunstenaars in heel Nederland openen hun deuren voor het publiek, waardoor belangstellenden een kijkje achter de schermen krijgen bij het creƫren van kunstwerken. Ook worden extra activiteiten georganiseerd zoals workshops, exposities en demonstraties. Kunstenares Jolanda Nabben uit Smakt is dit de jaar de enige deelnemer uit de gemeente Venray. Zij gaat haar keramische beelden, en voor de eerste keer, schilderijen exposeren. Bijna alle disciplines zijn vertegenwoordigd: schilders, beeldhouwers, keramisten, glasblazers, installatie bouwers, fotografen, textiel kunstenaars en nog veel meer.


Kunstliefhebbers vinden op www.landelijkatelierweekend.nl het actuele overzicht van alle deelnemende locaties die tijdens het Landelijk Atelierweekend te bezoeken zijn, evenals meer informatie over de extra activiteiten die worden georganiseerd. Dit evenement wordt dit jaar voor de vijfde keer gehouden door Stichting Kunstweek en het is inmiddels uitgegroeid tot het grootste atelierweekend van Nederland. Zie ook https://landelijkatelierweekend.nl/ateliers/locatie/jolanda-nabben-smakt-venray.