Afbeelding
Foto: HOT

HOT presenteert dubbele agenda

Overloon | Onder leiding van nieuwe regisseur Marja Witlox repeteert Het Overloons Toneel (HOT) momenteel voor Een dubbele agenda.

Dit blijspel beleeft zijn première op zondag 3 november in De Weijer in Boxmeer. Daarna is het te zien op zondag 17 en zaterdag 30 november in De Pit in Overloon.

Een dubbele agenda gaat over Harriët, een gescheiden vrouw die er qua relaties een dubbele agenda op nahoudt. Alleen mogen de mannen in haar leven elkaar natuurlijk nooit tegenkomen en weten de vrouwen van deze getrouwde mannen niets af van alle geheime afspraken. Harriët is zeer tevreden met haar leventje. Haar agenda is voor haar onmisbaar. Dan gebeurt er iets waardoor het leven van Harriët op zijn kop komt te staan. Een dubbele agenda is geschreven door John Chapman en Dave Freeman en vertaald door Jan Tol. In het stuk spelen Agnes van Loon, Joost Arts, Hugo Pastors, Eefje Litjens, Ans Siebers, Peter Cruijsen en Tonny Claessens. Kaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop bij leden van HOT en Shop Jacobs aan de Vierlingsbeekseweg 13 in Overloon en aan de kassa.

Foto: Het Overloons Toneel speelt 'Een dubbele agenda' op 3 november in De Weijer in Boxmeer en op 17 en 30 november in De Pit in Overloon.