Set Up overtuigt in eigen huis

Set Up-Somas/Activia 4 3-1. Setstanden: 25-23, 25-21, 26-24 en 20-25.

Meerlo | In de promotieklasse C won Set Up overtuigend de thuiswedstrijd tegen Somas/Activia 4. Tegen de nummer drie van de ranglijst uit Sint Anthonis werd het 3-1.

De eerste set ging gelijk op maar uiteindelijk wist Set Up een gaatje te slaan en te behouden. Via 4-4 en 19-19 pakte de thuisploeg de setwinst met 25-23. In de tweede set startte Set Up opnieuw sterk. Via 8-4 en 13-7 werd door het goed verzorgde spel ook de tweede set gewonnen met 25-21. In de derde set ging het een stuk moeizamer. Na een goede start namen de gasten in de slotfase een kleine voorsprong en stonden zelfs op setpoint: 23-24. Set Up herpakte zich vervolgens en met enkele rake klappen werd ook de derde set binnengehaald: 26-24. De wedstrijdwinst was binnen en dat was te zien aan het spel van de thuisploeg in de vierde set. Via 5-7 kwam Somas/Activia met 5-12 op ruime voorsprong. Set Up kwam nog wel even terug, maar de winst ging met duidelijke cijfers naar Somas/Activia: 20-25. Met negen punten uit drie duels vertoeft Set Up nu in de middenmoot.

Het volgende duel staat pas op zaterdag 2 november op het programma. Dan is TFC uit Odiliapeel om 19.00 uur tegenstander in sporthal 't Brugeind in Meerlo.