Winst Manual

Manual-De Sprint/Niobe 3 19-15 (13-7). Doelpunten Manual: Ankie Billekens (7x), Joy Jacobs (5x), Manon Hazekamp en Guusje Wessel (beiden 2x), Loes van Dijk, Jonna Kessels en Karlijn van Els.

Venray | In de tweede klasse behaalden de handbalsters van Manual een 19-15 thuiszege op De Sprint/Niobe 3. In de eerste helft nam Manual de leiding en het puntenverschil bleef steeds vier tot vijf doelpunten. Beide teams bleven punten scoren, maar Manual ging met een marge van zes treffers de rust in: 13-7. De tweede helft startte chaotisch en Manual zag de voorsprong slinken. Uiteindelijk herpakte de thuisploeg zich en sleepte de winst binnen. Met zes punten uit drie duels deelt Manual de koppositie met DHC Overpelt (Belgiƫ) en SVVH. Op zondag 27 oktober speelt Manual uit tegen Meos 2. Dit duel begint om 12.00 uur.