SSS'18 sleept punt uit het vuur

SSS'18-Orion 1-1 (1-1). Doelpunt SSS'18: Vera Barten.

Overloon | De voetbalsters van SSS'18 hebben zondag een punt overgehouden aan het duel met nummer drie Orion: 1-1. De ploeg uit Overloon pakte zo het tweede punt in de eerste klasse D.

Voor beide teams was het wat aftasten in de beginfase. Kansen waren er nauwelijks en SSS hield Orion weg van het doel. Na enige tijd werd de thuisploeg slordig en toen sloegen de bezoekers genadeloos toe uit een hoekschop: 0-1. Daarna kwam SSS beter in de wedstrijd en de ploeg kreeg ook enkele levensgrote kansen. Vlak voor rust maakte Vera Barten de verdiende 1-1 op aangeven van Rian Eikmans.

Ook na rust kreeg SSS kansen, maar Orion kwam steeds beter in de wedstrijd. De bezoekers kregen het middenveld in handen en de ploeg kreeg verschillende kansen. SSS-keeper Daniƫl Cornelissen hield de ploeg echter knap op de been. SSS werd zelf nog enkele keren gevaarlijk, maar de equipe van Marcel Nillissen schoot onder meer twee keer tegen de binnenkant van de paal.