SV United houdt goede vorm vast

EWC'46-SV United 1-3 (1-2). Doelpunten United: Indy Phillips, Koen Peelen en Rik van de Pasch.

Well | Promovendus SV United is uitstekend begonnen aan het debuutseizoen in de vierde klasse. EWC'46 werd zondag in Well met 1-3 verslagen en daardoor nestelt de ploeg van Fenne Smits zich steviger op de tweede plek van de vierde klasse H.

United begon uitstekend aan het duel tegen EWC. Spits Indy Phillips schoot al na drie minuten raak uit een voorzet van Michal Kolodziejski. Binnen tien minuten verdubbelde Koen Peelen de voorsprong namens de bezoekers. Hij rondde een voorzet van Dirk Deenen perfect af: 0-2. EWC kwam in de zeventiende minuut terug tot 1-2. Na rust waren de grootste kansen voor de thuisploeg, maar Bas Rademacher redde enkele malen bekwaam en ook de paal werd geraakt. Rik van de Pasch besliste de wedstrijd een kwartier voor tijd. Hij schoot een voorzet van Phillips tegen het net. United speelt zondag thuis tegen Montagnards.