Merselo verspeelt eerste punten

HBV-Merselo 3-0 (0-0).

Beers | Merselo liep zondag tegen de eerste nederlaag van het seizoen aan op bezoek bij HBV in Beers. Het elftal van trainer Stef van Asten ging met 3-0 kopje onder. Merselo staat nog wel tweede in de vijfde klasse F.

Het duel in Beers kwam moeizaam op gang. Voor rust werd de strijd vooral gestreden op het middenveld en kansen waren er nauwelijks. De wedstrijd was volledig in evenwicht en de teams gingen met 0-0 rusten. Na rust werd Merselo diverse malen gevaarlijk, maar de kansen werden niet omgezet in doelpunten. Daarna sloeg de thuisploeg genadeloos toe. In minuut 69 werd het 1-0 voor HBV. Nog geen twee minuten later werd de score verdubbeld: 2-0. Diep in blessuretijd werd het leed nog erger voor de bezoekers uit Merselo. HBV kwam op 3-0 via een rake strafschop.

Zo komt er abrupt een einde aan de vlekkeloze competitiestart van Merselo. Zondag wacht Leunen in de topper van de vijfde klasse F.