SVOC'01 krijgt te weinig tegen GVV'57

SVOC'01-GVV'57 1-3 (0-2). Doelpunt SVOC: Tijs Loonen.

Oirlo | SVOC'01 kwam zondagmiddag op eigen veld tegen GVV'57 uit Grave goed voor de dag, maar de ploeg van trainer Jeroen Denissen kon het goede spel niet omzetten in punten: 1-3. SVOC staat na vier duels twaalfde in de vijfde klasse F.

"Een gelijkspel was verdiend, maar we stonden na de wedstrijd helaas met lege handen", baalde trainer Denissen stevig van het resultaat. "Het benutten van kansen heeft ons opgebroken."

Na een paar tellen voetballen stond Tijs Loonen vrij voor de keeper van GVV, maar hij miste. Daarna golfde het spel op en neer en kwam GVV nog voor rust op 0-2. Na rust weigerde SVOC zich gewonnen te geven en dat resulteerde uiteindelijk in de aansluitingstreffer van Loonen: 1-2. Daarna kreeg het elftal uit Oirlo en Castenray kansen op de gelijkmaker, maar het doel werd niet getroffen. GVV gooide een kwartier voor tijd de wedstrijd in het slot: 1-3. SVOC speelt zondag uit tegen Resia.