Nieuwe dreun voor Volharding

Volkel-Volharding 2-1 (1-1). Doelpunt Volharding: Jordy de Klijn.

Volkel | Volharding verloor zondagmiddag voor de derde keer op rij. Dit keer werd de ploeg van Johan Vullings met 2-1 verslagen op bezoek bij Volkel. Voor Volkel was het de eerste overwinning van het seizoen in de tweede klasse H.

De thuisclub schoot uit de startblokken tegen het zoekende Volharding. Al na drie minuten was het raak. Een knal van Volkel-verdediger Luuk Riepe belandde via beide palen in het doel. Nog geen minuut later stond de gelijkmaker op het scorebord. Jordy de Klijn profiteerde van een keepersfout: 1-1. Een klein kwartier voor tijd maakte jeugdspeler Tim Martens zijn debuut voor Volharding. Hij kon ook niet voorkomen dat het - net als vorige week - in de absolute slotfase weer helemaal mis ging voor Volharding. In de voorlaatste minuut liet Jordy de Klijn zich wel heel eenvoudig uitspelen door de uitstekend invallende Bart Teewen. Die had vervolgens geen enkele moeite om Roel van Rens te passeren en de eindstand te bepalen op 2-1. Volharding speelt zondag op eigen veld tegen Venhorst.