Seniorenmorgen op station Oostrum

Oostrum | Arriva Limburg houdt op woensdag 16 oktober van 10.00 tot 1200 uur een open morgen op het station Venray in Oostrum. Bezoekers reizen deze ochtend gratis met het openbaar vervoer van en naar het station in Venray. Zij krijgen daar uitleg over het openbaar vervoer en kunnen een bus en trein van binnen bekijken.

Tijdens deze morgen staan medewerkers van Arriva de bezoekers te woord. Ze leggen uit hoe een OV-chipkaart te gebruiken, vertellen hoe en waar met Arriva kan worden gereisd en laten de mensen kennis maken met de bus en trein door ze rond te leiden.

Op 16 oktober reizen bezoekers van deze dag tussen 9.00 en 12.00 uur gratis met het OV naar dit evenement bij station Venray. Bezoekers maken zich bekend bij de chauffeur of steward en reizen zo gratis met de buslijnen 80, 81, 82, 87, 88, 89, 798 en 799 of met de trein naar het station. Voor de terugreis ontvangen bezoekers een vervoerbewijs zodat het in- en uitchecken in de praktijk geoefend kan worden.

De specifieke informatie over deze open dag is te vinden op www.arriva.nl/opendaglimburg. Ook plaatst Arriva rondom de geplande datum advertenties in huis-aan-huisbladen.