Afbeelding
Bert Brugman Fotografie

Rocktoberfest op Grote Markt

venray | De Uitmarkt en de Klokkenluider houden in een tent op de Grote Markt in Venray op vrijdag 25 oktober het Rocktoberfest met een tribute aan bands en artiesten.

De avond begint met een optreden van de Fleetwood Mac-tributeband Fleetwood Back. Een optreden van Fleetwood Back staat garant voor een trip down memory lane. Met pitstops bij de grootste hits, maar ook bij de verborgen parels van de band die meer dan veertig jaar geleden haar meest gewaardeerde album Rumours uitbracht.

Na dit geweld is het de beurt aan een tribute to Bruce Springsteen Kevin does the Boss A Tribute To Bruce Springsteen. Kevin Bachus zingt als singer-songwriter zijn eigen composities en brengt zijn muziek in de meest basale setting: enkel en stem en een akoestische gitaar. Bachus voorziet zijn werk van een uniek en persoonlijk sausje en geeft intieme en energieke optredens waarbij hij bekende Springsteen-klassiekers speelt, maar ook het minder bekende werk van the Boss
vertolkt.

Afsluiter van de avond is de Creedence Clearwater Revivial CC Survival A tribute to Creedence Clearwater Revival. Niet alleen liedjes als Bad Moon Rising en Suzie Q nestelden zich in het collectieve geheugen, ook nummers uitgevoerd door anderen blijken ooit uit de koker van songsmid John Fogerty te zijn gerold: Proud Mary, Rocking all over the world...het zijn allemaal originele Creedence-songs. De tribute-avond begint om 20.30 uur. Entreekaarten zijn verkrijgbaar via www.venraytickets.nl of `s avonds aan de kassa.

Foto: De Fleetwood Mac-tributeband Fleetwood Back. Foto: Bert Brugman.