Bekerzege

SVOC'01-Heumen 12-8 (9-4). Doelpunten SVOC'01: Marloes Cox (4x), Rian Willems, Elien Nabben en Anke Geurts (beiden 2x), Maartje Janssen en Judith Steeghs.

Oirlo | SVOC'01 bereikte de volgende bekerronde door op sportpark De Heesakker hoofdklasser Heumen met 12-8 te verslaan. De thuisploeg ging tegen de een klasse hoger geklasseerde gasten goed van start met twee treffers op rij. Verdedigend stond SVOC'01 goed, alleen aanvallend was het soms nog even zoeken. Toch kon de thuisploeg met een voorsprong van vijf treffers gaan rusten: 9-4. Aan het begin van de tweede helft kregen beide ploegen mooie kansen, maar die werden niet benut. Heumen maakte de eerste treffer na rust en na lang zoeken maakte SVOC'01 het gat weer groter en liep verder uit naar 11-5. In de laatste vijf minuten bracht Heumen de spanning nog even terug (11-8), maar SVOC'01 gaf de bekerwinst niet meer uit handen en plaatste zich daarmee voor de kwartfinale in de beker.