Zevenklapper vrouwen Venray

SJVV-Venray 0-7 (0-0). Doelpunten Venray: Imke Verheijen (3x), Bente Spreeuwenberg, Pauline Manders, Brigit Arts en Inez Swinkels.

Deurne | In de vierde klasse zorgden de voetbalsters van Venray voor een zevenklapper in de uitwedstrijd tegen SJVV. Met drie treffers was Imke Verheijen het meest trefzeker voor de gasten. In Deurne ging het duel in de eerste helft gelijk op. Er werden aan beide kansen gecreëerd, maar dat leverde voor de rust geen treffers op. Beide ploegen gingen dan ook met een 0-0 stand aan de thee. In het tweede bedrijf trok Venray een beter aanvalsspel op. Vlotte combinaties werden uiteindelijk beloond met maar liefst zeven treffers. In de 55ste minuut nam Imke Verheijen de eerste goal van de dag voor haar rekening. Daarna begon de doelpuntenregen. Via Bente Spreeuwenberg, Pauline Manders, Brigit Arts en Imke Verheijen liep Venray snel uit naar 0-5. Verheijen wist in de 66e minuut haar hattrick te voltooien. Inez Swinkels maakte in de 79e minuut vanaf randje zestien de mooiste goal voor Venray: 7-0. In de 89e minuut zorgde keepster Lucy Hagens ervoor dat de nul werd gehouden door een knappe redding op het schot van een doorgebroken SJVV'er.

Op zondag 13 oktober ontvangt Venray naaste buur Volharding. De derby op sportpark De Wieën begint om 11.00 uur.