Voetbalsters SSS'18 onderuit

HVCH-SSS'18: 3-2 (1-0). Doelpunten SSS'18: Manon Loonen (2)

Heesch | De voetbalsters van SSS'18 verloren zondag in de eerste klasse D het uitduel met HVCH: 3-2. Halverwege de wedstrijd keek de Overloonse ploeg tegen een nipte 1-0 achterstand aan.

SSS-trainer Marcel Nillissen zag zijn ploeg hard werken en de wedstrijd domineren, maar de thuisploeg verraste de gasten met name in de omschakeling. De wedstrijd stond tot zeven minuten voor tijd 1-0 in het voordeel van HVCH. Op dat moment scoorde Manon Loonen de gelijkmaker voor SSS'18. Meteen daarna kwam HVCH weer op voorsprong, en in een counter liep de thuisploeg vervolgens uit tot 3-1. De 3-2 viel in blessuretijd via opnieuw Manon Loonen. SSS'18 staat nu negende op de ranglijst, met een punt uit drie duels. Komende zondag komt de nummer twee op de ranglijst, Orion, in Overloon op bezoek.