Krijg antwoord op uw financiële vraagstukken


venray | Hebben ik, mijn partner of mijn ouder(s) alles goed geregeld bij ziekte/wilsonbekwaamheid of overlijden? Hoe verandert mijn financiële situatie zodra ik met pensioen ga? Kan ik mijn hypotheek blijven betalen? En wat zijn de mogelijkheden om de overwaarde op mijn huis op te nemen? Of is het verstandig om mijn huis te gaan verkopen? Op dinsdag 29 oktober geven drie Venrayse bedrijven antwoord op uw vragen tijdens een informatieavond in het clubhuis van hockeyclub Venray.

De drie Venrayse bedrijven Bax Financieel Advies, ZwartOpWit Notariaat en Connect Makelaars zijn gezamenlijk sponsor van het eerste dameselftal van hockeyclub Venray. Verder zijn deze bedrijven alle drie begaan met het (financieel) welzijn van de inwoners van de regio Venray. Dit heeft ervoor gezorgd dat zij de handen ineen slaan en een informatieve avond organiseren.

Informatieve avond op dinsdag 29 oktober in clubhuis MHCV

Op dinsdag 29 oktober 2019 vindt er van 19.00 tot 21:00 uur een informatieve avond plaats in het nieuwe clubhuis van Mixed Hockey Club Venray. Op deze avond zullen drie sprekers u informeren over belangrijke vraagstukken.

Allereerst zal Wouter Born, financieel adviseur van Bax Financieel Advies, het hebben over de financiële kant van de koopwoning. Het hebben van een hypotheek betekent een financiële verplichting en maandelijkse lasten. Wat zijn belangrijke aandachtspunten rondom uw aflossingsvrije hypotheek? En wat kunt u doen aan het verlagen van uw maandelijkse lasten? Bovendien zal er stilgestaan worden bij het aanspreken van de overwaarde op uw woning met bijvoorbeeld de ABN AMRO Overwaardehypotheek.

Vervolgens zal Olga Roffers, notaris bij ZwartOpWit Notariaat, u uitgebreid informeren over wat het leventestament inhoudt en waarom het belangrijk is om bepaalde zaken tijdig vast te leggen. Vaak denken mensen wel aan het vastleggen van een nalatenschap in het geval van overlijden. Maar wat nu als u door een ziekte of een ongeval niet meer zelf kunt handelen? Op dit soort vragen geeft de notaris u antwoord.

Tot slot wordt u nog kort geïnformeerd over uw pensioeninkomen. Vanaf de dag waarop u met pensioen gaat verandert uw inkomen, terwijl veel lasten ongewijzigd doorlopen. Het is daarom goed om na te denken over uw pensioeninkomen en inzicht te krijgen in wat het voor uw financiële situatie betekent zodra u met pensioen gaat.

Tijdens de avond is ook Bert Bosma, makelaar bij Connect Makelaars, aanwezig om u te informeren over de huidige woningmarkt in Nederland en de regio. Tevens is hij beschikbaar mocht u vragen hebben over het aan- of verkopen van een woning.

Na afloop van de sprekers is er nog gelegenheid om de sprekers individueel vragen te stellen en om mogelijk een geheel vrijblijvende afspraak in te plannen.

Wilt u deze informatieve avond bijwonen? U bent van harte welkom en kunt gewoon binnenlopen. Mocht u vragen hebben, dan kan u zich richten tot Wouter Born via info@baxfd.nl of 0478-690998. De sprekers heten u van harte welkom.