SV United leidt

SV United-America 4-1. Doelpunten SV United: Bram Lookman (2), Michal Kolodziejski (2).

WANSSUM | Na drie duels heeft SV United samen met Heijen het heft in de vierde klasse G in handen genomen. Zondag klopte de Wanssumse ploeg America: 4-1.

In de tiende minuut was het al raak door Bram Lookman die een assist van Indy Philips kundig afrondde: 1-0. Even later deed America wat terug met schoten op lat en paal. SV United raakt er niet door van slag. In de 21ste minuut miste Lookman nog een dot van een kans, zes minuten later schoot Michal Kolodziejski SV United vanaf de penaltystip naar 2-0. Even later miste America de kans op 2-1 door een strafschop te missen, waarna Kolodziejski in de slotminuut van de eerste helft 3-0 scoorde. Na rust mikte Lookman 4-0 binnen, pal voor het slot redde America de eer.