Tom Riensema op schot voor Leunen

Holthees - Leunen 3-4 (3-2). Doelpunten Leunen: Tom Riensema (3), Thomas Weijs. Goals Holthees: Robin Arts, Max Jost en Daan Coppus.

HOLTHEES | Bij rust leidde Holthees op eigen veld nog met 3-2, in de tweede helft haalde Leunen alsnog de volle buit binnen. Met een hattrick van Tom Riensema werd hij de man van de wedstrijd. Leunen klimt in de vijfde klasse F naar plek vier, Holthees staat negende.

Leunen begon sterk aan de wedstrijd en in de vijfde minuut benutte Tom Riensema een penalty: 0-1. In de veertiende minuut belandde een hoekschop voor de voeten van Riensema die koelbloedig scoorde (0-2). Na dit doelpunt nam Holthees de wedstrijd in handen. In de 26ste minuut ging Kay Wijenberg diep, legde de bal terug op Robin Arts die keurig afwerkte: 1-2. Na een half uur spelen probeerde Arts het nog een keer maar via een verdediger en de paal miste de bal het doel. Enkele minuten later was het toch raak voor Holthees. Een schot van Wijenberg werd door de keeper gestopt, maar de rebound werd door Max Jost verzilverd: 2-2. Holthees had de smaak te pakken en kwam via Daan Coppus aan de leiding (3-2). Na rust startte Leunen weer sterk. In de vijfde minuut benutte Riensema zijn tweede strafschop: 3-3. In de 61ste minuut counterde Leunen met Thomas Weijs als afmaker naar de zege.