SSS'18 last van herfstdepressie

SSS'18-De Ster 0-4 (0-2)

OVERLOON | Na twee duels sloten SSS'18 en De Ster uit Stein samen met Venray de rij in de eerste klasse D. Een tweede overeenkomst tussen SSS'18 en De Ster is dat ze beide naar de eerste klasse promoveerden zonder een beslissende wedstrijd. In Overloon toonde De Ster evenwel geen mededogen met de thuisclub: 0-4.

De Ster uit Stein bleek zondag minder last te hebben van het beroerde herfstweer dan SSS'18, dat wel de eerste scoringskans kreeg. In de 23ste minuut was De Ster scherper en kwam op 0-1 door Jeroen van Meijel. Een overtreding die Van Meijel voor zijn doelpoging zou hebben gemaakt door Stan Venhuizen vast te houden, werd door de scheidsrechter weggewoven. Vijf minuten voor rust scoorde Van Meijel 0-2. SSS'18-Trainer Ruud Vermeer liet Frank Hendriks in de kleedkamer achter. Rik Alders nam zijn plaats in. Dat weerhield Giel Pereij in de 66ste minuut er niet van 0-3 te scoren. SSS'18 was machteloos. Dat de De Ster in de slotminuut 0-4 scoorde was slechts voor de statistieken. De Overloners bleven met een beginnende herfstdepressie achter. Zondag gaat SSS'18 naar ZSV in Zeilberg, de huidige nummer twee.