Afbeelding
Foto: Persfoto

Hoeve Blues in Witte Hoeve

Venray | In Venray wordt op zaterdag 26 oktober het Hoeve Blues-festival gehouden met optredens van Three Amigo's, Thomas Toussaint en Band en Bintangs. Het is een mooie gelegenheid om de Bintangs, de langst bestaande R&R-band van Nederland, nog een keer aan het werk te zien.

De band Bintangs werd onlangs opgenomen in de Dutch Blues Hall Of Fame, naast grootheden als Harrie Muskee en Eelco Gelling. Naast de Bintangs met hun vertrouwde rythm 'n bluessound ook outlaw-countryrock van Three Amigo's en de pure blues van Thomas Toussaint (Bluesaward Winner 2016). Hoeve Blues is wellicht het langst bestaande indoorbluesfestival in de kop van Limburg. Vele grootheden stonden hier al op het podium en daarnaast zorgt de organisatie altijd voor een verrassende, maar ook vernieuwende programmering. Hierin loopt dit festival al decennia lang voorop.

Artiesten uit alle windstreken en werelddelen zijn altijd enthousiaste festivaldeelnemers en prijzen de luxe accommodatie en de uitbundige gastvrijheid. Ontstaan in 2004 op het Limburgse platteland tussen Maas en Peel door vijf bevriende muzikanten die aan een nieuwe uitdaging toe waren. Plezier in het muziek maken staat voorop, maar de muziek van de oude meesters zoals Cash, Elvis en Williams worden zo traditioneel mogelijk gelaten.

Kaarten via e-mail timeswitch@live.nl, l-linders@home.nl en/of info@dewittehoeve.com of via telefoon 0478-587209, 0478-580624 of 0478-581626. Kaarten kunnen via email of per telefoon besteld worden en liggen dan op naam klaar bij de kassa.

Foto: De band Bintangs