Afbeelding
Foto: Persfoto

Robert Derksen in schouwburg

venray | Spiritueel cabaretier Robert Derksen brengt op dinsdag 5 november om 20.00 uur de cabaretshow Rugzak in Schouwburg Venray.

Derksen staat volgens zijn persbericht 'garant voor veel humor, diepgang en prachtige gedichten'. Hij wordt geprezen om zijn eigenheid en pure, unieke stijl op het podium. Na het zien van zijn nieuwe verhalende cabaretshow Rugzak wil je nog maar één ding: Je rugzak, die vol zit met meningen van anderen, achter je laten en je eigen hart gaan volgen!

Maar wat is een spiritueel cabaretier? "Spiritualiteit gaat voor mij over volledig mens zijn en je volledige potentieel als mens benutten", meldt de in Zeist woonachtige Robert Derksen. "Dat begint met dat iedereen goed is zoals hij of zij is. Deze visie is terug te vinden in mijn cabaretvoorstellingen. Als cabaretier heb ik een verhalende en persoonlijke stijl. Wat ik na afloop van het publiek hoor is dat ze het waarderen dat ze kunnen lachen, er meer uit kunnen halen als ze willen en dat ze meerdere keren geraakt zijn. Humor en diepgang komen samen."

Deze voorstelling is zeer geschikt voor mensen die meer willen dan heel hard lachen. Kaarten zijn te bestellen via telefoon (0478)530999 en www.schouwburgvenray.nl. Meer informatie staat op www.voordeliefdegeboren.nl.

Foto: Carlotte Cruijssen.