Afbeelding
Foto: Persfoto

Concert in Castenray

Castenray | In de Muzikale Huiskamer, aan de Matthiasstraat 19 in Castenray, vindt op zaterdag 26 oktober vanaf 20.30 uur een huiskamerconcert plaats van Guy Verlinde en Nils de Caster. Beiden hebben hun voetsporen al verdiend in de muziekindustrie.

Guy Verlinde is een Belgische blues- en rootsmuzikant die niet alleen zingt en gitaar speelt, maar ook uitstekend overweg kan met de slide guitar en mondharmonica. Hij trok jarenlang het land rond met The Mighty Gators.

De band, die steevast garant stond voor energieke performances, gaf er einde vorig jaar de brui aan. Op zijn laatste plaat All Is Forgiven, uit sinds maart van dit jaar, gaat Verlinde de akoestische toer op. Met dit zeer persoonlijke, intimistische album overstijgt hij de blues en toont hij dat hij ook thuis is in Americana en het singer-songwriter genre. Voor dit concert laat hij zich bijstaan door een muzikant Nils De Caster (viool, mandoline, lapsteel).

Ze beloven een niet te missen concert met dromerige fingerpicking, viool, mandoline en lapsteel en verhalende luisterliedjes die je naar de keel grijpen. Het wordt een optreden in een intieme setting.

Foto: Guy Verlinde en Nils de Caster.