Afbeelding
Foto: Henk Lammen

Cosy Heat: van totale isolatie tot houtkachel

Wanssum | Cosy Heat is niet alleen hét adres voor warmte en sfeer, het sfeercentrum aan de Stayerhofweg 8A in Wanssum is ook expert op het gebied van duurzaam-groen zoals, warmtepompen, buffervaten en Solar. "We kunnen alles op het gebied van warmte in het huis. Wat dat betreft zijn we echt thuis in deze markt met kennis en ervaring. Voor iedere klant hebben we advies op maat", vertelt Eric Verberkt van Cosy Heat enthousiast.

Volgens Huub Penders is isolatie van een woning noodzakelijk voor een goed eindresultaat. "Je kunt wel voor een groot toestel kiezen, maar als het huis niet goed geïsoleerd is dan stook je letterlijk voor de mussen. Dat kan nooit de bedoeling zijn. Goed overleg en een plan van A tot Z zorgt dat de investering comfort brengt in de woning.

Cosy Heat blinkt uit in het volledige pakket. Zo krijgen klanten bijvoorbeeld de mogelijkheid om na aankoop van een houtkachel een heuse stookcursus te volgen bij Cosy Heat. "Goed stoken met een houtkachel is een kunst." Wij denken aan ons milieu en doen er alles aan dat onze klanten voldoende info hebben om goed te stoken. We willen duurzaam omgaan met onze warmtebronnen."

Gaskachels werden vorig jaar door veel mensen in de ban gedaan. Volgens Eric zijn ze weer helemaal terug. "Gas heeft de schoonste verbranding op aardgas en propaan. En het effect van een gaskachel blijft natuurlijk geweldig." Cosy Heat denkt ook aan de toekomst. Zo heeft het bedrijf in Venray een woning volledig energie-neutraal gemaakt, het bedrijfspand is al duurzaam met een pellet cv ketel.

Cosy Heat is te vinden aan de Stayerhofweg 8A in Wanssum. De showroom is geopend op afspraak en op maandag tot en met vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Meer informatie is te vinden via de website www.cosyheat.nl. Cosy Heat is daarnaast bereikbaar via telefoonnummer 0478 53 27 03 en e-mailadres info@cosyheat.nl. Foto: Henk Lammen.

Afbeelding