Afbeelding
Foto: Paul Poels

Wonen Beej Janssen

Venray | De 'Woonmaand' vindt al jaren in de maand oktober plaats. Maar waarom? Oktober is de eerste maand na de zomer, waar we allemaal weer moeten wennen aan de herfstachtige maanden binnen. Het is daarom niet gek om deze maand te gebruiken, om van je huis weer een warm en fijn thuis te maken. Kijk eens naar je interieur. Is het nog naar je wens en smaak? Voelt het nog steeds goed? Kleine aanpassingen met nieuwe accessoires, kaarsen, wat nieuwe kussens en een warme plaid op de bank zijn zo gedaan. Wil je het grootser aanpakken dan kan je van meubels veranderen, een nieuwe bank, kast, stoelen of tafel.

Beej Janssen levert kasten en tafels op maat.

Uniek in het kastenconcept van Beej Janssen is dat bijna alles mogelijk is, of het nu gaat om de maatvoering, het materiaal de kleur of de toepassing. Samen stellen we het meubel vast waarbij we rekening houden met de wensen, de stijl maar ook het budget. Zodra we het meubel bepaald hebben start het productieproces en is het meubel 8 weken later gereed en neemt onze monteur contact op om een datum te plannen om het meubel te leveren en te plaatsen.

Sinds kort verkoopt Beej Janssen ook het wand/planken systeem van Self-mate. Met dit systeem wat, bestaat uit eiken planken en zwart gepoedercoat metaal kan je op een eenvoudige manier je eigen wand samenstellen eventueel gecombineerd met de speciale wijnrek elementen. Maar ook een wand nachtkastje of een plank voor je kruiden of olies in de keuken kan gerealiseerd worden met dit systeem.

Om je huis helemaal sfeervol te maken zijn plaids, kussens, woonaccessoires en kaarsen, heel veel kaarsen onmisbaar, Beej Janssen krijgt daarom deze maand het prachtig merk Ted Sparks in het assortiment om het nog gezelliger te maken in huis. Ted Sparks heeft een collectie met heerlijk geurende en stijlvolle kaarsen, diffusors, handcrème, douchegel en zelfs kussens ontworpen, die ook nog eens prachtige verpakt zijn. Mooi voor in je huis, slaap- en badkamer, maar ook om cadeau te geven tijdens bv de feestmaanden.

Tot ziens Beej Janssen

Afbeelding