Merselo na rust voorbij Arcades

Merselo-Arcades 5-3 (2-2). Doelpunten Merselo: Angela Litjens (2x), Anne Gielens, Fleur Claessens, Aniek van den Heuvel.

Merselo | De korfbalsters van Merselo hebben in eigen huis met 5-3 gewonnen van Arcades. De zege in de eerste klasse werd na rust veiliggesteld.

De eerste wedstrijd ging gelijk op. Na twintig minuten opende Arcades de score, maar vijf minuten later werd het alweer gelijk. Binnen een halve minuut stond Arcades echter opnieuw op voorsprong. Nog voor rust maakte Merselo de 2-2. Na rust liep Merselo uit naar een 4-2 voorsprong, waarna Arcades de aansluitingstreffer maakte en een strafworp kreeg, maar die werd gemist. In de laatste minuut maakte Merselo vanuit een vrije worp de 5-3.