SVOC'01 op schot in tweede helft

Odisco-SVOC'01 14-19 (10-11). Doelpunten: Judith Steeghs (6x), Elien Nabben (5x), Rian Willems (5x), Maartje Janssen (2x) en Marloes Cox.

Oirlo | De korfbalsters van SVOC'01 hebben op bezoek bij Odisco met 14-19 gewonnen. De ploeg uit Oirlo en Castenray blijft dankzij de overwinning koploper in de overgangsklasse. SVOC staat bovenaan met acht punten uit vier duels.

In de eerste helft kwam de ploeg uit Sint-Oedenrode vaak op voorsprong, maar toch ging SVOC met een voorsprong de rust in. De aanvallen liepen prima, maar verdedigend toonde de ploeg zich communicatief zwak. Dat ging na rust beter. Ondanks de harde wind werd er meermaals uit een afstandsschot gescoord. Uiteindelijk werd het duel met 14-19 gewonnen.

Zondag speelt SVOC op eigen veld tegen Oxalis.