Hockeyers hebben smaak te pakken

Heeze-Venray 3-6 (3-3). Doelpunten Venray: Stan Deeks, Onno Sevenheck, Bart Pronk, Koen Arentsen en Guido Pop (2x).

Heeze | De hockeyers van Venray begonnen moeizaam aan het seizoen, maar de ploeg heeft nu de smaak te pakken. Heeze werd zondagmiddag met 3-6 verslagen en dat betekende de tweede overwinning op rij in de tweede klasse.

De bezoekers begonnen sterk aan het duel, maar Venray kwam op voorsprong. Stan Deeks maakte 0-1 uit een strafcorner. Een dekkingsfout van Venray werd daarna hard afgestraft: 1-1. Daarna liep Heeze zelfs uit naar 3-1. Venray weigerde het hoofd te buigen en Onno Sevenheck maakte de aansluitingstreffer 3-2. Nog voor rust maakte Bart Pronk met een hard schot de gelijkmaker: 3-3. Guido Pop schoot Venray in de tweede helft op 3-4. Koen Arentsen maakte 3-5 uit een strafcorner en Pop bepaalde de eindstand op 3-6. Venray speelt zondag om 14.45 uur een uitwedstrijd tegen Gemert.