Overtuigende zege hockeyvrouwen

Tegelen-Venray 0-3. (0-0). Doelpunten Venray: Lotte Logtens, Jans Manders (2x).

Tegelen | De hockeyvrouwen van Venray hebben het uitduel met Tegelen met 0-3 gewonnen. Alle drie de goals vielen na rust.

Venray kon bij een overwinning de eerste plek in de competitie grijpen, dus de ploeg was zeer gemotiveerd. In het begin van de wedstrijd was het voor beide teams aftasten, maar al snel werd Venray de betere ploeg.

Dat had een aantal goede kansen op de openingstreffer tot gevolg, maar gescoord werd er niet. Venray moest blijven waken voor counters van Tegelen. De openingstreffer viel na rust. Uit een strafcorner was het Lotte Logtens die de bal achter de keeper wist te tippen: 0-1. De goal zorgde zichtbaar voor vertrouwen bij Venray. Niet veel later maakte Jans Manders de tweede. Tegelen werd daarop een aantal keren gevaarlijk, maar keeper Kiki Nellen en de verdediging maakten de kansen onschadelijk. Vijf minuten voor het einde van het duel maakte Venray nog een doelpunt. Jans Manders wist na een goede dieptepass van Bo Verschuuren te scoren. Vrijdag is Sjinbom de tegenstander in de tweede ronde van de Silver Cup. Zondag heeft Venray vervolgens rust om een week later aan te treden tegen Berlicum.