Afbeelding
Foto: Eigen foto

11 zorgappartementenen vol comfort en snufjes op de hoek van de Lindenstraat en Zuidsingel

Zorgeloos wonen in Venray

Venray | Het is u misschien al opgevallen. In Venray, op de hoek van de Lindenstraat en Zuidsingel wordt een fraai, eigentijds gebouw met bijzondere voorzieningen gebouwd. Een ontwikkeling van Mertens Planontwikkeling te Weert.

Het kleinschalige wooncomplex, bestaande uit 11 zorgappartementen zit vol comfort en snufjes om het u en uw partner, maar ook uw omgeving, zo makkelijk mogelijk te maken.

Ouderen met een zorgvraag kunnen hier zorgeloos wonen. Uniek is dat echtparen met een zorgvraag bij elkaar kunnen blijven wonen, ook als in de toekomst blijkt dat de zorg een beetje meer moet zijn. Samen oud worden in een prettige omgeving, bij het stadscentrum.


De appartementen beschikken over alle benodigde en vele extra ondersteunende voorzieningen en slimme technische snufjes. De woonkamer heeft een luxe open keuken die gemakkelijk rolstoelgeschikt kan worden gemaakt. De riante slaapkamer is zo groot dat u er -indien noodzakelijk- gemakkelijk met uw rolstoel rond het bed kunt manoeuvreren, of bijvoorbeeld naar de aansluitende royale badkamer. Deze is zo ingericht dat het u en uw eventuele zorgverlener aan niets ontbreekt. Daarnaast individueel zorggeschikt sanitair, een extra slaapkamer en tweede toilet voor visite. De woning is onder andere voorzien van lichtpunten die werken op bewegingsmelders en vloerverwarming.

Door de unieke opbouw van het gebouw zijn er 11 unieke huurappartementen ontstaan, variƫrend van 77 tot 103 m2, die alle zijn voorzien van een terras, variƫrend van 10 tot 46 m2, bereikbaar zonder hinderlijke dorpel. Sommige dus bijna groot genoeg voor een uitdagend potje jeu de boules!


Op de begane grond zijn de algemene ondersteunende ruimten, zoals een grote royale entree-hal, individuele bergingen, een brandcardlift en een gezamenlijke ruimte voor de stalling en laden van scootmobiels.

Daarnaast is er ook een praktijk- c.q. vergaderruimte die door de huurders naar eigen idee kan worden gebruikt, bijvoorbeeld voor de huiskapper, de pedicure of een gezamenlijk potje bridge.

Er komt een gezamenlijke verblijfs- en overnachtingsruimte -hotelkamer met keukentje- die voor familie of zorgverlener kan worden gereserveerd voor overnachtingen.

Nieuwsgierig geworden? Kom naar de open dag op 11 oktober van 17.00 - 19.00 in het in aanbouw zijnde gebouw aan de Zuidsingel 161.

Of neem contact op met de makelaar Boek en Offermans te Venray, Poststraat 9, telefoon 0478 - 636 922.

Afbeelding