Afbeelding
Foto: Henk Lammen

Siebert Colors@Home

Vierlingsbeek | Oktober is dé woonmaand. Dat is zeker te merken bij Siebert Colors@Home. De gehele maand ontvangen klanten maar liefst 20 procent korting op alle raamdecoratie. De actie is onlangs, vanwege het overweldigende succes verlengd in samenwerking met Luxaflex.

De verkoop van raamdecoratie heeft een enorme vlucht genomen bij de woonwinkel aan de Spoorstraat 58 in Vierlingsbeek. Het succes is voor een groot deel toe te schrijven aan de Luxaflex® Inspiration Shop. In de shop ervaren klanten hoe de raamdecoratie met verschillende soorten lichtinval omgaat. "We kunnen alle situaties nabootsen en zien wat het effect is van de lichtinval. De ervaringen zijn erg positief en de shop is een doorslaand succes", vertelt het team van Siebert Colors@Home enthousiast. "Daarnaast wordt het assortiment vanuit Luxaflex continue ververst. Zo zijn altijd de nieuwste trends in onze winkel te bewonderen."

Hoogwaardige meubelen

"We gaan ons assortiment nog verder uitbreiden. In onze showroom zijn binnenkort hoogwaardige kleine meubelen te bewonderen. Het gaat onder meer om luxe stoeltjes, tafeltjes, bureaus en nog veel meer. Het is belangrijk om mee te gaan met de trends."

Unieke samenwerking

Siebert Colors@Home gaat de samenwerking aan met een toonaangevend merk op het gebied van meubels. "Op een beurs zijn we met deze partij aan de praat geraakt en dat beviel van twee kanten uitstekend. We gaan een showroom inrichten waar deze meubelen in diverse hoekjes te zien zijn."

Tijdens de woonmaand zijn er nog meer spetterende acties. Zo krijgen klanten 15 procent korting op alle vloerkleden van het merk Desso. Daarnaast heeft de volledige collectie een upgrade gekregen.

Specialist

Siebert Colors@Home is al 30 jaar dé specialist op het gebied van vloeren, raamdecoratie, gordijnen en vloerkleden. "We volgen alle trends op het gebied van wonen en we bezoeken ook regelmatig beurzen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen."

Meer informatie over Siebert Colors@Home is te vinden op de website www.siebertcolorsathome.nl. De woonwinkel is op dinsdag tot en met donderdag van 09.30 tot en met 17.30 uur, op vrijdag van 09.30 tot 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Foto's: Henk Lammen.

Afbeelding
Afbeelding