Afbeelding
Foto: paul poels 5D mk3

Bizznip Venray viert feest

Venray | Bizznip bestaat één jaar en op 11 oktober wordt de rode loper uitgelegd. Ondernemers zijn dan van harte welkom in de schouwburg in Venray voor een bijzondere Bizznip.

Bizznip is een informatieve netwerkavond voor elke Venrayse ondernemer. Netwerken maar dan anders. Bizznip is een bestaande en succesvolle netwerkbijeenkomst in Roermond en Venlo. De bijeenkomsten worden om de twee/drie maanden gehouden op mooie wisselende locaties.

Na een jaar stellen de initiatiefnemers, Full Account en Rob Presenteert, dat Bizznip succesvol is en dat de locaties de leden en gasten aanspreken. Dit is terug te zien op de sfeerimpressies op www.bizznip.nl.

Inmiddels heeft Bizznip veel vaste leden, maar iedereen kan zich aansluiten. Het is ook mogelijk om partners en collega's mee te nemen naar het feest op 11 oktober. De eerstvolgende bijeenkomst van Bizznip is bij Intratuin Venray op 13 december. De bijeenkomst is geheel in de kerstsfeer. Vorig jaar oktober werd gestart bij de Perdstal, daarna volgden de Oude Fortisbank, de Stad, het Sint Jozefklooster en de Ketelfabriek in Oostrum.

Altijd al eens op het podium van de schouwburg willen staan? Dit is dé kans! De zesde editie van Bizznip vindt plaats in de spotlights. Het podium is dan van de deelnemers! Bizznip blijft verbazen. Geniet van livemuziek op deze avond.

De bijeenkomst start op 11 oktober om 17.00 uur. De leden van de Theater Sociëteit van de Schouwburg zijn deze avond ook aanwezig.

Foto: Paul Poels.