Afbeelding
Foto: Rikus ten Brücke

Compleet vernieuwde showroom op Keizersveld 22 in Venray

Rongen Tegels en Sanitair

Venray | Rongen Tegels en Sanitair is al bijna 35 jaar een begrip in Venray en de wijde omgeving. Het familiebedrijf aan Keizersveld 22 in Venray opende onlangs een compleet vernieuwde showroom.

Eddy en Mascha Rongen staan nu zo'n 12,5 jaar aan het roer bij Rongen Tegels en Sanitair. Broer en zus zijn apetrots op de nieuwe showroom. "We hebben een halfjaar verbouwd. Onze showroom was toe aan een opknapbeurt. We hebben wat nieuwe opstellingen gecreëerd en daardoor kunnen we nog beter laten zien wat we in huis hebben", vertelt Mascha Rongen.

Het bedrijf blijft continue vernieuwen en dat is ook in de showroom te zien. Zo zijn tegels met houtlook erg in trek en ook extreem grote betonlooktegels nemen een prominente plek in. "Tegels zijn erg in trek. Tegels zijn daarnaast slijtvast, makkelijk schoon te maken en de beste geleider voor vloerverwarming. We leggen tegels in huis, maar ook op terrassen", legt Eddy Rongen uit.

Om de verbouwing en herinrichting van de showroom te vieren, heeft Rongen een mooie (her)openingsaanbieding. Er is een antraciete actietegel van 45x90 centimeter verkrijgbaar voor 27,50 euro per vierkante meter. Naast tegels is Rongen expert op het gebied van badkamers en sanitair. Ook in die bedrijfstak volgen de ontwikkelingen elkaar in rap tempo op. Zo is het mogelijk om binnen tien dagen een compleet vernieuwde badkamer te krijgen. "Tussentijds plaatsen we ook nog een nooddouche als de klant daarom vraagt. We proberen de klant zoveel mogelijk te ontzien." Nieuwe trend is volgens Rongen Tegels en Sanitair een douche met een zelfgekozen afbeelding. "De tegelwand wordt vervangen door een foto. Dat kan bijvoorbeeld een eigen vakantiefoto zijn. In de showroom hebben we een mooie douche met een foto van New York. Het kijkt veel eigentijdser dan tegels en het is makkelijk te realiseren."

De showroom van Rongen tegels en Sanitair is op maandag geopend van 13.00 tot 17.30 uur, op dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 09.00 tot 15.00 uur. Meer informatie is te vinden op rongenvof.nl. Het bedrijf is bereikbaar via telefoonnummer 0478 550410 en e-mailadres info@rongenvof.nl.

Foto's: Rikus ten Brücke.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding