Teunissen bezorgt Ysselsteyn punt

FCV-Ysselsteyn 1-1 (1-0). Doelpunt Ysselsteyn: Dennis Teunissen.

't Ven | Derdeklasser Ysselsteyn heeft op bezoek bij promovendus FCV in de slotfase een punt uit het vuur gesleept.

Ysselsteyn begon zwak aan het duel en het initiatief lag duidelijk bij de thuisploeg. Ysselsteyn worstelde met zichzelf en kreeg geen vat op de tegenstander. FCV kwam na twintig minuten verdiend op voorsprong. Doelman Mark Swinkels beperkte de schade voor Ysselsteyn door goed keeperswerk.

Na rust kwam Ysselsteyn beter in de wedstrijd. De ploeg van trainer Ruud Jenneskens kreeg ook kansen op de gelijkmaker. De 1-1 viel vijf minuten voor tijd. Invaller Frank Jespers kapte zijn tegenstander uit en vond Dennis Teunissen met een perfecte voorzet. De aanvaller kopte de gelijkmaker tegen de touwen.

Trainer Ruud Jenneskens kon leven met een punt: "Voor rust hadden we weinig grip. We mochten blij zijn dat het bij 1-0 bleef. Na rust namen we het duel over en hing de gelijkmaker lange tijd in de lucht. Op basis van twee verschillende helften vind ik de uitslag terecht."

Zondag wacht de thuiswedstrijd tegen Sportclub Irene uit Tegelen dat momenteel de ranglijst aanvoert.