Afbeelding
Foto: Ron Koenen

Nu te bewonderen bij VDNS Hansen


De nieuwe KIA XCeed

Venray | Vanaf vrijdag 4 oktober staat de nieuwe KIA XCeed bij VDNS Hansen, Keizersveld 2 in Venray. Deze KIA Xceed is de nieuwste telg van de Ceed-familie en biedt als crossover een sportief en onderscheidend alternatief voor de traditionele SUV's.

Er is keuze uit drie verfijnde verfijnde T-GDi turbobenzinemotoren. De 1.0 T-GDi heeft 120 pk (88 kW) vermogen en 172 Nm koppel. De 1.4 T-GDi is goed voor 140 pk pk (103 kW) en een koppel van 242 Nm. Deze is zowel handgeschakeld als met een zeventraps automaat met dubbele koppeling leverbaar. De 1.6 T-GDi past met zijn vermogen van 204 pk (150 kW) en koppel van 265 Nm uitstekend bij het sportieve karakter van de KIA XCeed.

Rijke standaarduitrusting

Standaard (DynamicLine) heeft de Kia XCeed een bijzonder rijke uitrusting met onder meer een 10,25-incl full map navigatiesysteem met TomTom Live Services en UVO Connect, full LED-koplampen, een achteruitrijcamera, ondersteuning van Apple CarPlay en Android Auto, digitale radio (DAB+), bluetoothconnectiviteit met spraakherkenning en 18-inch lichtmetalen velgen. Ook cruisecontrole, een snelheidsbegrenzer, een autonome noodremassistent (AEB), actieve rijstrookassistent (LKAS), vermoeidheidsherkenning (DAW) en een grootlichtassistent (HBA) zijn standaard.

Introductie aanbieding

Tijdens de introductie is op de Kia XCeed een Design Pack leverbaar op basis van de DynamciPlusLine, waarin een glazen schuif-/kanteldak, een 12,3 digitaal interactief instrumentencluster, aluminium pedalen, het Quantum Yellow interieur, zwarte hemelbekleding en hoogglans zwarte buitenspiegels in zijn opgenomen voor slechts 1.250 euro.

Daarnaast wordt tijdelijk een inruilpremie van 1.000 euro aangeboden, Private Lease vanaf 399,00 euro per maand en uiteraard voorzien van 7 jaar KIA fabrieksgarantie. De KIA XCeed is leverbaar vanaf 29.995
euro.