ActiveRooy haalt uit tegen Asterix

Asterix-ActiveRooy 0-4. Setstanden: 22-25, 16-25, 22-25 en 23-25.

Maasbree | De volleybalsters van ActiveRooy namen het zaterdag in Maasbree op tegen Asterix. De tweedeklasser uit Venray boekte een riante 0-4 overwinning.

Het duel begon moeizaam voor ActiveRooy. Asterix schoot uit de startblokken en kwam op een riante 12-5 voorsprong. Ondanks de achterstand bleef de ploeg knokken voor elk punt en dat resulteerde uiteindelijk in setwinst: 22-25. In de tweede set trokken de bezoekers de lijn door en de thuisploeg kreeg nauwelijks de kans om op adem te komen. De score viel voor ActiveRooy dan ook een stuk rianter uit: 16-25. Ook in set drie begon ActiveRooy voortvarend. Sterke smashes werden afgewisseld met veel tactische ballen, waardoor Asterix opnieuw onder druk werd gezet. Desondanks kwam de tegenstander terug en werd het toch nog spannend. Toch trok ActiveRooy de set naar zich toe met 22-25.

De laatste set verliep moeilijker dan verwacht. ActiveRooy kwam achter te staan met 23-22 en het was zenuwslopend voor de ploeg. Ondanks de zenuwen konden ze blijven scoren met een sterke service en tactische ballen. De laatste set werd zodoende ook gewonnen door ActiveRooy met 23-25.

De volgende wedstrijd van ActiveRooy is op 12 oktober om 17.00 uur in 't Brugeind in Meerlo tegen Set Up 2.