Eerste driepunter SVOC'01

SVOC'01-Sambeek 4-3 (3-0). Doelpunten SVOC'01: Rob Houwen (2x), Johan Gommans (2x).

Oirlo | SVOC'01 heeft de eerste zege van het seizoen binnen. De vijfdeklasser versloeg Sambeek thuis in een spannend én leuk duel: 4-3.

De eerste helft was volledig voor de Tricolores. Er werd bij vlagen goed gevoetbald en het net werd liefst drie keer gevonden. Door twee doelpunten van Rob Houwen (waarvan één penalty) en een goal van Johan Gommans zocht de ploeg met een 3-0 voorsprong de kleedkamers op. In de eerste vijf minuten na de theepauze trok SVOC de goede lijn van de eerste helft door. Daarna liep de thuisploeg echter weer achteruit. Een knullige tegengoal zorgde voor de 3-1. Gommans leek het duel na ruim een uur spelen met zijn tweede treffer van de middag in het slot te gooien. Léék, want de gasten kwamen terug in de wedstrijd. Eerst werd de 4-2 gemaakt, waarna een kleine tien minuten voor tijd de 4-3 viel. Het werd billenknijpen voor SVOC, maar de fusieclub trok de overwinning uiteindelijk over de streep. Volgende week wacht SVS in Stevensbeek.