Afbeelding
Foto: Henk Lammen

NLmeubel in Vierlingsbeek

Hét adres voor meubels op maat

VIERLINGSBEEK | "NLmeubel staat voor service en klantgericht werken, omdat we het belangrijk vinden dat je meubels krijgt zoals je ze graag zou willen. Meubels laten zien wat je persoonlijke smaak is en daarmee zijn ze belangrijk voor de uitstraling van je huis of kantoor. Kom maar eens een kijkje nemen in onze vernieuwde showroom."

Ze zegt het met een lach, Linda van den Berg, eigenares van NLmeubel in Vierlingsbeek.

Tijdens een rondleiding door het bedrijf is één ding zo klaar als een klontje: NLmeubel maakt kwaliteitsmeubels op maat. "Dat is ook onze kracht", weet Linda van den Berg. "Mensen die bijvoorbeeld een tafel in de keuken willen, maar de standaardmaten daarvoor te groot vinden, kunnen bij ons een tafel tot op de centimeter precies laten maken. Maar ook een kast kan op maat gemaakt worden voor, ik noem maar iets, een nis in de woon- of slaapkamer. En als je je droommeubel wel op internet ziet, maar niet in de woonwinkel, dan ben je bij ons natuurlijk ook aan het juiste adres."

Linda van den Berg is de drijvende kracht achter NLmeubel, dat het pand aan het Schootsveld 5 deelt met Meubelmakerij Lima. "Mijn ouders zijn jaren geleden met de meubelfabriek begonnen; zij maken halffabricaten voor de meubelindustrie. Particulieren informeerden steeds vaker naar meubels op maat. Dat in combinatie met mijn passie voor interieur en design resulteerde in de start van NLmeubel. In eerste instantie online en inmiddels hebben we een ontwerpstudio en showroom bij Lima. Je kunt het zo gek niet bedenken of we kunnen het maken. Als het maar van hout is…"

In de vernieuwde showroom staat het woonprogramma, inclusief dressoir, tv-meubel, tafel en kasten. "Meubels worden dagelijks gebruikt, dus is het belangrijk dat het kwaliteitsmeubels zijn. Dat garanderen wij door alleen te werken met door ons geselecteerde vakmensen. De meubels die wij aanbieden worden op ambachtelijke wijze vervaardigd van kwalitatief hoogwaardig Europees eikenhout of Amerikaans notenhout. We verkopen uitsluitend in Nederland geproduceerde meubelen, waardoor kwaliteit en betrouwbaarheid wordt gegarandeerd. Wij werken ook intensief samen met Lima, waardoor we de levertijd op de meubelen zo kort mogelijk kunnen houden."

Sinds kort heeft NLmeubel tevens een dealerschap met Haveco. "Als je een eettafel koopt, wil je er stoelen bij. Je kunt bij deze producent kiezen uit tal van soorten leer, met of zonder leuning, verschillende wieltjes en ga zo maar door. Zo kom je tot een combinatie van stoel en tafel die je nergens anders ziet."

Het ontwerpproces is stap één "We bespreken natuurlijk eerst het idee dat de klant heeft: houtsoort, vorm, kleur, aanvullende materialen en ga zo maar door.. Zo komen we tot een ontwerp, dat we meesturen met de offerte. Gaan ze akkoord, dan zijn hun meubels binnen zes tot acht weken klaar en komen wij ze installeren", besluit Linda van den Berg.

Kijk voor meer informatie op de website

www.nlmeubel.nl.

Afbeelding
Afbeelding