Rake strafschop nekt Holthees

Resia'42-Holthees 1-0 (0-0).

Wellerlooi | Holthees heeft op bezoek bij Resia'42 in de slotfase door een penalty verloren: 1-0. De gasten kwamen verdienstelijk voor de dag, maar stonden na afloop dus met lege handen.

Gedurende de eerste helft was er een veldoverwicht voor het elftal van trainer John Klaassens. Dat ging onder andere gepaard met veel corners, maar Holthees miste duidelijk lengte ten opzichte van de thuisploeg. Ruud Janssen was nog het dichtste bij de openingstreffer, maar de kopbal van de verdediger ging naast het doel. Resia kreeg vlak voor rust op haar beurt de eerste kans na een snelle uitbraak, maar wist die mogelijkheid niet te verzilveren. Na rust zette Holthees de thuisploeg opnieuw vast op eigen helft. Robin Arts kwam goed door over rechts en schoot met links op het doel, maar de keeper redde. De rebound was vervolgens ook niet aan Arts besteed. In de voorlaatste minuut werd de bal diep gespeeld op de rechtsbuiten van Resia, die volgens de vlagger van Holthees buitenspel stond. De aanval mocht desondanks door, waarna er een overtreding werd gemaakt in het strafschopgebied. De leidsman, die het vlagsignaal negeerde, wees vervolgens resoluut naar de stip. Resia-aanvoerder Tim Michiels pakte het buitenkansje uit en zorgde voor de 1-0, tevens de eindstand.