Creatieve dialoog over opvoeding

Venray | Venray in Dialoog doet mee doen met de Week van de Opvoeding die wordt gehouden van maandag 7 tot en met zondag 13 oktober. Op woensdag 9 oktober van 14.00 tot 16.30 uur wordt er een schildersdialoog gehouden voor ouder en kind.

De Week van de Opvoeding staat in het teken van opvoeden en ouderschap. Wat is een goede opvoeding? Wat vind je belangrijk in het ouderschap en wat doet het met je? In heel Nederland zijn tijdens de Week workshops, webinars, lezingen of andere activiteiten te bezoeken.

Het thema van 2019 is Hand in hand Opvoeden doe je niet alleen, maar samen. Hand in hand met ouders of opvoeders, spelen ook de school, sportvereniging, buren, vrienden en familie een rol in de opvoeding van het kind. Zij vormen samen de omgeving waarin kinderen opgroeien en worden opgevoed. Hoe beter opvoeders en betrokken organisaties samenwerken en elkaar versterken, hoe beter het kind gezond, kansrijk en veilig kan opgroeien. De week is een mooi moment om de handen ineen te slaan.

Venray in Dialoog houdt daarom de schildersdialoog voor ouder en kind om zo hand in hand een gesprek aan te gaan en in beeld te brengen. Het is fijn om eens een goed gesprek te hebben en samen creatief bezig te zijn. Dit kan met moeder/dochter, moeder/zoon, vader/dochter of vader/zoon. Op het einde van de middag mogen de schilderijen mee naar huis worden genomen.

De schildersdialoog vindt plaats aan de Kiekweg 14 in Venray Opgeven kan bij Asmaa Darkaoui via telefoon 06-41985625, e-mail toasmaa@hotmail.com of bij Mia Tielen-Poels via telefoon 06-12094029, e-mail miatielenpoels@gmail.com.